یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: کسانی که گیاه‌خوارند هم می‌توانند برگر بخورند. یکی از برگرهای گیاهی، برگر ذرت و سویا است. با دستور زیر یک برگر گیاهی خوش‌طعم درست کنید.

برگر ذرت و سویا

هر برگری كه از گوشت درست نمی‌شود، گیاهخوارها یا آنهایی كه به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمی‌توانند بخورند هم باید بتوانند برگر بخورند. برگر ذرت و سویا یكی از انواع برگرهای گیاهی است كه طعم و مزه بی‌نظیری دارد. در ضمن شما می‌توانید آن را از قبل درست كرده و در سفر و پیک نیک بدون هیچ‌ نگرانی میل كنید.

  • مواد لازم برای درست کردن برگر ذرت و سویا گیاهی 6 نفر:

سویا 2 پیمانه

پیاز كوچک 1 عدد

ذرت پخته 1 پیمانه

آرد سوخاری 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

روغن به میزان لازم

  • طرز تهیه برگر ذرت و سویا:

سویا را در مقداری آب و نمك به مدت 20 دقیقه خیس كنید. بعد از این مدت آبكش كنید و از روی آن آب سرد رد كنید.

سویا را در دست كمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ كنید و در كاسه‌ای بریزید. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و خوب ورز دهید.

تخم‌ مرغ را در مایه همبرگر بشكنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانه‌های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط كنید.

از مایه برگر به اندازه یک پرتقال كوچک بردارید و در دست به شكل همبرگر فرم دهید.

همه مایه را به همین صورت به شكل برگر درست كنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ كنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شكل ساندویچ درست كنید.

برگر ذرت و سویا

  • فوت و فن پخت برگر گیاهی:

زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می‌كند.

اگر احساس كردید مایه برگر كمی شل است و حالت نمی‌گیرد یک قاشق سوپ‌خوری دیگر آرد سوخاری اضافه كنید.

منبع: مجله سيب سبز

کد خبر 307805

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha